8/15/2009

Takaisin aarille!

Tauko johtui pääasiallisesti lomasta, ei laiskuudesta. Heinäkuussa olin tutustumassa Kreikan flooraan, ja aari oli heitteillä, mutta kuulin, että sateita oli ollut. Ei siis heitteilä, vaan Jumalan huomassa. Kuka se sitten on, on toinen kysymys. Naapuri oli antanut tomaateille vettä, kiitos hänelle. Kuvia palstalta tulee lähipäivinä.

Mutta satoa on tullut! Mahtavaa, ilmaista (?) ruokaa.
Kesäkurpitsaa, kurkkua, pinaattia ja vielä vähän rukolaa. Perunat lakoontui jälleen, rutto ilmeisesti, mutta karjalan perunat jyrää edelleen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Rutto näin aikaisin, ei kai. Kesähän on ollut kokolailla kuivahko. Jäikö alkukesän mullitus tekemättä, se olisi auttanut varsien pystyssä pysymistä pitempään.
Kyllä ne potut siellä mullan alla vielä kasvaa ja voi hyvin ja syötävän hyviä ne on ne pienetkin potut.
Leapi

Unknown kirjoitti...

Hei!
Olemme koonneet Huiskulan sivuille listan suomalaisista puutarhablogeista ja sivusi on mukana tässä joukossa. Etsimme samalla myös vuoden 2009 parasta puutarhabloggaajaa.

Voit käydä tutustumassa kerämäämme blogilistaan ja äänestää omaa suosikkiasi. Halutessasi voit myös kertoa kilpailusta blogissasi ja imuroida bannerin houkutellaksesi lukijoitasi äänestämään juuri sinua.

Vuoden paras blogi palkitaan tammikussa huippuluokan Canon digipokkarilla ja äänestäjät voivat myös osallistua kukkapalkintojen arvontaan.

Löydät blogikisan sivun ja bannerit osoitteesta www.huiskula.fi/blogit

Aurinkoista syksyä hienon harrastuksesi parissa.

Terveisin
Huiskulan väki