4/30/2011

Aina ei jaksa

Vuosi 2010 jäi palstaeläjän blogissa vaatimattomaksi. Joskus pitää pitää ehkä olla välivuosi, tai kesän helle vei puhdin pois. Hietainen kasvimaa ei kestä tuollaista kesää kuin 2010. Kasteluista ei ollut mitään hyötyä, ellei sitten varmistanut marjapensaiden säilymistä.
Kerran viikossa kun ehti kastelemaan, ei se riittänyt, vaan piti siinäkin valita kasvitt joiden haluaa pysyvän hengissä. Luultavasti kesästä 2011 voi tulla samanlainen:(

2 kommenttia:

Insinööri kirjoitti...

Ei pidä vaipua epätoivoon, jo nyt kuitenkin näyttää että tämä kesä on sateisempi kuin edellinen. Jos kuivuminen on ongelma niin kannattaa kokeilla kateviljelyä eli reilusti heinän leikkuujätettä ym rivien väliin niin kosteus pysyy paremmin maassa.

Karolina kirjoitti...

Hei kaikki Puutarha Ystävät!
Olen haaveillut löytäväni listan jossa suomalaiset puutarhablogit löytyisivät kasvuvyöhykkeet mukaan. Siitä olisi hyötyä, etenkin meille haastavammilla vyöhykkeillä eleleville, mutta se olisi myös hauskaa ja opettavaista. Ja ehkäpä samalla vyöhykkeellä olevat puutarhablogistit voisivat innostua järjestäämään tapaamisia keskenään tai osaavat auttaa ja vinkata hyvistä tapahtumista. Tartu haasteeseen, lisää oma puutarhasi listaan oikean kasvuvyöhykkeen alle ja halutessasi laita linkki tälle sivulle omaan blogiisi!

Linkki PUUTARHABLOGIT VYÖHYKKEITTÄIN LÖYTYY TÄSTÄ: http://karolinanpuutarha.blogspot.com/p/suomalaiset-puutarhat-kasvuvyohykkeen.html