11/08/2009

Herukoiden aikaan 2 -cassislikööri

Miten helppoa se on: 1:1:1:
mustaherukoita:sokeria:vodkaa, esim. 500g kutakin.
Suureen ja tiiviiseen lasipurkkiin sullotaan kaikki (hanki 2l purkki). Muutamana päivänä käännellään tai hölskytellään purkkia niin, että sokeri liukenee. Sitten unohdetaan kaapin perälle muutamaksi kuukaudeksi. Joulua ennen otetaan esiin (jos muistettiin mihin piilotettiin), siivilöidään marjaroinat pois ja pullotetaan uudestaan, vaikka joululahjoiksi.
Mikä aromi!
Oma traditio on uuden vuoden juhlien Kir Royal: Likööriä lasin pohjaan ja shampanjaa päälle, suhteet maun mukaan.
Voi tehdä myös pakastetuista marjoista, mutta kesän maku jää hieman vajaammaksi.

Ei kommentteja: